Què és?

Ciutat Verda és un cicle d'activitats, organitzat per l'Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC) amb la col·laboració de l'Aula ambiental Bosc Turull, l'Aula ambiental de les Corts (Centre Cívic Can Deu)l’Aula ambiental Sagrada Família, la Biblioteca Sagrada Família, el Centre de la Platjal’Espai lúdic ambiental per a famílies del Parc de la Ciutadella La Fàbrica del Sol, que neix amb l'objectiu de donar visibilitat als espais verds de la ciutat i els seus efectes sobre la nostra salut.


S’organitzaran xerrades relacionades amb la salut, la contaminació o els espais verds, entre altres, trobades de dibuix amb ciutadans per dibuixar diferents espais verds de la ciutat i es desenvoluparan tallers de dibuix on s'explicaran tècniques com l'aquarel·la o la tinta xina. En aquest context, es generaran materials de valuosa importància que mostraran com els participants perceben la riquesa de vegetació urbana. 

Totes les activitats del cicle són gratuïtes, però es necessària la inscripció prèvia.


Les activitats es realitzaran en diferents equipaments de la ciutat a partir del 27 de maig fins el 30 de juny de 2016.Descarrega't el programa complet del cicle aquí

PLÀNOL URBÀ BARCELONA 2100 - IL·LUSTRAFUTURS Autor: Mikel Acilu Amescua - www.mikelacilu.com