Durant tot el mes de setembre es podrà veure una mostra del treball realitzat pels participants de la primera edició del cicle “Ciutat Verda” a la Biblioteca Sagrada Família

 Cartell de l'exposició.Dibuixar espais verds per conscienciar de la importància del verd urbà sobre la nostra salut.

La primera exposició del cicle d’activitats Ciutat Verda, que es podrà veure durant el mes de setembre a la sala expositiva Àlex Garcia de la Biblioteca Sagrada Família - Josep M. Ainaud de Lasarte, mostra el treball realitzat a les trobades de dibuixants urbans durant la primera edició de Ciutat Verda. Miquel Baidal, coordinador del cicle, comenta que “aquesta acció ha tingut l’objectiu de donar visibilitat als espais verds de la ciutat i els seus efectes sobre la nostra salut.

Entre el mes de maig i juny de 2016 es van realitzar una sèrie de trobades en diferents espais verds de la ciutat: Parc dels Tres Turons,  Parc de les Infantes, Riu Besòs, Platja Somorrostro, Parc de la Barceloneta, Passatge de Méndez Vigo i Jardins de la Torre de Les Aigües on es va convidar a diferents especialistes a parlar sobre la importància dels espais verds per a la nostra salut i, posteriorment, tenia lloc la trobada de dibuixants.

El cicle, organitzat per l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC) a través de la iniciativa Il·lustraciència, ha comptat amb la col·laboració de l’Aula ambiental Bosc Turull, l’Aula ambiental de les Corts, l’Aula ambiental Sagrada Família, la Biblioteca Sagrada Família, el Centre de la Platja, l’Espai lúdic ambiental per a famílies del Parc de la Ciutadella i La Fàbrica del Sol i el suport de Connecta Ciència i l´Editorial Gustavo Gili.

A la mostra es poden veure dibuixos realitzats per Montse Abenza, Beatriz Acevedo Cantero,
Humbert Azemà, Assumpta Bachs, Nelisa Barna, Albert Bayo, Laura Blanco Gómez, Llüisa Díez, Núria Domingo, Amelia Estrada Soto, Maria i punto, Leandro, Amara Luna Belén Hermosa, Jaume Huertas, Carlos Jobani, María Mercè Nogueras, Susana Ortiz Campos, María Pérez, Montse Valls Macau, Montse Valls Maqueda,Teresa Moyà, Antonia Ruiz, Javier Sanchez Dominguez, Montse Sanchiz Bosch, Montse Soler, Pepa Soler Galí, Isabel Ripollès, Trini Trull, Elisabet Vallhonrat, Eduardo Vicente i Rosa Viñas.

L’exposició es itinerant, per sol·licitar-la cal emplenar el següent formulari i posar-se en contacte amb l’organització del cicle. Formulari